Facebook
Altijd De Beste Prijs!
Laarhoven Metalen is een gespecialiseerde professional op het gebied van inzamelen en verwerken van metaalafval voor bedrijven en particulieren. Alle oude metalen zoals oud ijzer, oud aluminium, oud koper etc, etc, wordt altijd volgens de laatste richtlijnen afgevoerd.

Bovendien krijgt u van ons ALTIJD DE BESTE PRIJS! Prijzen ruim boven de landelijke norm garanderen wij u. Het metaalafval verwerken wij in goed overleg. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor gratis mini-containers, waar metaal- en ijzerresten in gedeponeerd worden. Volle bakken worden de zelfde of uiterlijk de volgende dag weer opgehaald.

Oud IJzer

 

Laarhoven Metalen houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop en recycling van metaalafval en oud ijzer (m.u.v. koelkasten en vriezers). Laarhoven Metalen koopt naast ijzer, lood, zink, RVS, aluminium en koper ook staal in.

Wij stellen ook met trots:

Bij ons DE HOOGSTE prijs voor uw oud ijzer!

 

Oud ijzer en milieu

Het is voor ons belangrijk om te weten of het om schoon of vuil oud ijzer gaat.  Metalen waar troep aan vast zit als modder, klei, roest en dergelijke, worden bij Laarhoven Metalen volgens de laatste milieu normen die gelden voor oud ijzer schoongemaakt.

Nadat wij uw oud ijzer en/of staal gekocht hebben, beginnen wij met de recycling van het materiaal. Dit gebeurt op een zoveel mogelijk milieu vriendelijke manier. Door de efficiënte methode van Laarhoven Metalen besparen wij een hoop transport en energie voor het te recyclen metaal. Voor het inleveren van ijzer en staal moet u dus niet alleen voor de prijs bij Laarhoven staal zijn.

Recycling metalen

Verkopen van uw oude metalen kunt u bij Laarhoven metalen. Metalen zoals aluminium, ijzer, koper, zink, R.V.S., kabelrestanten, en lood. Laarhoven Metalen wordt natuurlijk door zijn klanten gekozen om de goede prijs die betaald wordt maar zeker ook vanwege het hoge niveau van de medewerkers, snelle contante afwikkeling en de perfecte logistieke afhandeling.

Haalservice

Grotere hoeveelheden staal of ander metaalafval kunnen wij bij u op de zaak of thuis ophalen. Met Laarhoven Metalen spreekt u af of het metaal eenmalig bij u opgehaald wordt, of dat u liever een metaal bak bij u op het terrein heeft die regelmatig geleegd wordt.

 

 

DE BESTE PRIJS VOOR AL UW METALEN!
GRATIS OPHAALSERVICE EN/OF AFZETCONTAINER
VANAF 750 KILO

Call Now Button