Facebook
Altijd De Beste Prijs!
Laarhoven Metalen is een gespecialiseerde professional op het gebied van inzamelen en verwerken van metaalafval voor bedrijven en particulieren. Alle oude metalen zoals oud ijzer, oud aluminium, oud koper etc, etc, wordt altijd volgens de laatste richtlijnen afgevoerd.

Bovendien krijgt u van ons ALTIJD DE BESTE PRIJS! Prijzen ruim boven de landelijke norm garanderen wij u. Het metaalafval verwerken wij in goed overleg. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor gratis mini-containers, waar metaal- en ijzerresten in gedeponeerd worden. Volle bakken worden de zelfde of uiterlijk de volgende dag weer opgehaald.

Ophalen Oud IJzer

Laarhoven Metalen is gespecialiseerd in de ophaling van oud ijzer.

 

Altijd de hoogste prijs voor uw oud ijzer!

 

Ophalen van al uw metalen

Wanneer u, uw metalen opgehaald wilt hebben is dit voor ons geen enkel probleem. Oud ijzer ophalen is een specialiteit van  Laarhoven metalen. Het ophalen van grote hoeveelheden staal, oud ijzer, koper aluminium of ander metaalafval is iets wat wij dagelijks doen. Wij zij ook bereid om regelmatig kleine hoeveelheden op te halen. Met Laarhoven Metalen maakt u de afspraak of het oud metaal éénmalig bij u opgehaald wordt, of dat u liever een vaste bak periodiek laat legen of ophalen.

Oud ijzer ophalen

Ophalen oud ijzer Rotterdam e.o.

Metalen ophalen doen wij dagelijks in Rotterdam, Dordrecht en Breda. Maar het ophalen van oud ijzer is zeker ook mogelijk in omliggende plaatsen als Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Zevenbergen Etten-Leur, etc, etc. Oud ijzer ophalen verzorgen wij eigenlijk in vrijwel geheel Brabant of Zuid Holland.

DE BESTE PRIJS VOOR AL UW METALEN!
GRATIS OPHAALSERVICE EN/OF AFZETCONTAINER
VANAF 750 KILO

Call Now Button