Facebook
Altijd De Beste Prijs!
Laarhoven Metalen is een gespecialiseerde professional op het gebied van inzamelen en verwerken van metaalafval voor bedrijven en particulieren. Alle oude metalen zoals oud ijzer, oud aluminium, oud koper etc, etc, wordt altijd volgens de laatste richtlijnen afgevoerd.

Bovendien krijgt u van ons ALTIJD DE BESTE PRIJS! Prijzen ruim boven de landelijke norm garanderen wij u. Het metaalafval verwerken wij in goed overleg. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor gratis mini-containers, waar metaal- en ijzerresten in gedeponeerd worden. Volle bakken worden de zelfde of uiterlijk de volgende dag weer opgehaald.

Lood & Zink

Wij van Laarhoven Metalen uit Dordrecht handelen in alle soorten oud ijzer en metaal dus ook lood en Zink.

 

Wij geven de hoogste prijs voor al uw lood en zink!

Soorten lood

Laarhoven Metalen koopt verschillende soorten oud lood in en recyclet deze vervolgens volgens de laatste norm.

Een greep uit de typen lood die wij inkopen:

– Standaard bladlood
– Lood
– Geribbeld bladlood
– Veredeld bladlood
– Gekleurd bladlood
– Zelfklevend bladlood
– Prefab bladlood
– Loden HWA
– Tin-lood soldeer

Wij kopen alle soorten oud lood dus ook eventueel andere soorten die in het bovenstaande lijstje niet voorkomen . Twijfelt u toch of uw loden afval door ons ingekocht zal worden?  Bel dan even of stuur een mailtje met de omschrijving van het lood wat u aan te bieden heeft.

Oud zink

Zink

Laarhoven Metalen koopt all soorten oud zink. Zink is een blauwwit metaal dat redelijk goed geleidt en een opmerkelijk laag kookpunt heeft. Zink wordt in veel toepassingen gebruikt, waaronder in dakgoten.

Inkoop oud zink

Laarhoven Metalen koopt al uw oud zinkafval op om te recyclen. Weggooien van zink is zonde en kan ook zeer schadelijk voor het milieu zijn. Wij werken volgens de laatste normen om uw oude zink zo milieu vriendelijk mogelijk te recyclen.

Recycling van zink

Nadat wij uw oude zink hebben gekocht, start het recyclingproces. Indien nodig maken wij het zink helemaal schoon om het vervolgens te recyclen.

DE BESTE PRIJS VOOR AL UW METALEN!
GRATIS OPHAALSERVICE EN/OF AFZETCONTAINER
VANAF 750 KILO

Call Now Button