Facebook
Altijd De Beste Prijs!
Laarhoven Metalen is een gespecialiseerde professional op het gebied van inzamelen en verwerken van metaalafval voor bedrijven en particulieren. Alle oude metalen zoals oud ijzer, oud aluminium, oud koper etc, etc, wordt altijd volgens de laatste richtlijnen afgevoerd.

Bovendien krijgt u van ons ALTIJD DE BESTE PRIJS! Prijzen ruim boven de landelijke norm garanderen wij u. Het metaalafval verwerken wij in goed overleg. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor gratis mini-containers, waar metaal- en ijzerresten in gedeponeerd worden. Volle bakken worden de zelfde of uiterlijk de volgende dag weer opgehaald.

Koper

Laarhoven Metalen koopt naast ijzer, lood, zink, RVS, aluminium, ijzer en staal ook koper in. Koper is simpelweg onder te verdelen in twee soorten:

– Messing (ook wel geelkoper genoemd)
– Koper (ook wel roodkoper genoemd)

 

De hoogste inkoopsprijs voor uw oud koper!

 

Ophalen van oud koper

Laarhoven Metalen weet als geen ander dat u ook grote partijen koper kan hebben, eventueel in combinatie met oud ijzer en andere metalen. Zeker als u een bedrijf heeft, kunt u veel metaalafval hebben en is het voor u geen doen om al het materiaal bij ons langs te brengen.

Door simpelweg contact op te nemen met Laarhoven Metalen wordt er een afspraak gemaakt. Wij sturen dan personeel naar u toe om de koper op te halen, maar ook kan er afgesproken worden om een grote bak bij u op het (bedrijfs)terrein te zetten. Zodra deze vol is, is één telefoontje voldoende en wordt de bak geleegd. U bespaart zo veel tijd en geld, omdat u uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren en niet naar ons toe hoeft te rijden om de materialen te brengen. Op het moment dat wij de container komen ophalen of legen, nemen wij een verplaatsbare weeg unit me, waardoor de partij koper ter plekke gewogen kan worden.

 

Inkoop van koper

Op het moment dat u koper bij ons komt afleveren, kopen wij deze partijen in tegen de dan geldende dagprijs. Vooraf kunnen wij u dus nooit vertellen hoeveel geld u krijgt voor de partij koper die u komt afleveren. Naast de dagprijs zijn er nog een aantal andere aspecten waarop gelet wordt bij de inkoop van koper en andere metalen.

 Ophalen koper

Schoon of vervuild koper

Zo is het belangrijk om te weten of het om ‘schoon’ koper of ‘vervuild’ koper gaat. Koperen waterleidingen worden vaak als schoon koper gezien. Koperen draden waar nog een laag plastic omheen zit, dat wordt bij Laarhoven Metalen vervuild koper genoemd. Het is koper waar nog iets omheen zit, waardoor wij meer werk hebben om de schone koper te verkrijgen. Er moet dan onder andere gestript worden.

Wanneer u koper (schoon of vervuild) bij ons komt afleveren, zal één van onze medewerkers de staat van het koper controleren. Er zal u op dat moment ook een kiloprijs vermeld worden, waarna de partij koper gewogen gaat worden, waarna u betaald wordt.

Recycling van koper

Zodra wij u betaald hebben voor het koper en het oud ijzer of metaalafval, starten wij met de recycling van het materiaal. Dit gebeurt zoveel mogelijk op het eigen terrein, om milieuvervuiling zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Door onze unieke methode van zelf recyclen, besparen wij een hoop vrachtwagenritten om de materialen bij ons af te voeren. Alleen als het echt niet anders kan, of als het koper gerecycled is, zal er een vrachtwagen komen om het materiaal bij ons af te voeren: het is dan klaar om hergebruikt te worden.

DE BESTE PRIJS VOOR AL UW METALEN!
GRATIS OPHAALSERVICE EN/OF AFZETCONTAINER
VANAF 750 KILO

Call Now Button