Facebook
Altijd De Beste Prijs!
Laarhoven Metalen is een gespecialiseerde professional op het gebied van inzamelen en verwerken van metaalafval voor bedrijven en particulieren. Alle oude metalen zoals oud ijzer, oud aluminium, oud koper etc, etc, wordt altijd volgens de laatste richtlijnen afgevoerd.

Bovendien krijgt u van ons ALTIJD DE BESTE PRIJS! Prijzen ruim boven de landelijke norm garanderen wij u. Het metaalafval verwerken wij in goed overleg. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor gratis mini-containers, waar metaal- en ijzerresten in gedeponeerd worden. Volle bakken worden de zelfde of uiterlijk de volgende dag weer opgehaald.

Inkoop Oud IJzer

 

Wij kopen al uw oud ijzer in!

De hoogste inkoop prijs voor uw oud ijzer!

 

Inkoop oud ijzer

Inkoop oud ijzer.

De inkoop van oud ijzer is voor ons een dagelijkse bezigheid. Metalen inkopen doen wij tegen de hoogste prijs, dit kan omdat wij simpelweg een zeer efficiënte manier van werken hebben waardoor we gewoon een betere inkoop prijs voor oud ijzer kunnen bieden dan andere bedrijven. Het inkopen van metaal doen wij al sinds jaar en dag, dus voor staal  inkopen……….. Inderdaad moet u bij Laarhoven metalen zijn.

Metaal inkoop Rotterdam, Dordrecht, etc,etc.

De inkoop van oud ijzer doen wij constant in Breda, Dordrecht en Rotterdam. Metalen inkopen vindt ook plaats in bijvoorbeeld Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Capelle aan den IJssel, Barendrecht,  Zevenbergen, Etten-Leur, etc, etc. Eigenlijk kopen wij oud ijzer in in vrijwel alle plaatsen van Zuid Holland of Noord Brabant.

Inkoop tegen de hoogste prijs.

Oud ijzer inkoop is iets wat bij Laarhoven Metalen tegen de laatste normen plaats vindt. Wij betalen u natuurlijk de hoogste inkoop prijs van het moment. Daarnaast kunt u er ook van op aan dat wij het ingekochte metaal met de beste milieu zorg van het moment verwerken.

 

DE BESTE PRIJS VOOR AL UW METALEN!
GRATIS OPHAALSERVICE EN/OF AFZETCONTAINER
VANAF 750 KILO

Call Now Button