Facebook
Altijd De Beste Prijs!
Laarhoven Metalen is een gespecialiseerde professional op het gebied van inzamelen en verwerken van metaalafval voor bedrijven en particulieren. Alle oude metalen zoals oud ijzer, oud aluminium, oud koper etc, etc, wordt altijd volgens de laatste richtlijnen afgevoerd.

Bovendien krijgt u van ons ALTIJD DE BESTE PRIJS! Prijzen ruim boven de landelijke norm garanderen wij u. Het metaalafval verwerken wij in goed overleg. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor gratis mini-containers, waar metaal- en ijzerresten in gedeponeerd worden. Volle bakken worden de zelfde of uiterlijk de volgende dag weer opgehaald.

Aluminium

Laarhoven Metalen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en recycling van oud ijzer en metaal(afval). Hieronder valt ook aluminium, een metaal dat redelijk goed geleidt en een opmerkelijk laag kookpunt heeft. Aluminium wordt in veel toepassingen gebruikt, waaronder in in keukenapparatuur, vliegtuigen en auto’s. Het metaal is erg licht van gewicht en daardoor toepasbaar voor veel producten die van metaal gemaakt moeten zijn, maar niet al te zwaar mogen wegen.

 

Altijd de HOOGSTE PRIJS voor uw aluminium!

 

Inkoop

Laarhoven Metalen koopt al uw aluminiumafval, oud ijzer en ander metaalafval op om te recyclen. Zo wordt het aluminium een tweede leven gegund: weggooien is zonde en bovendien zeer schadelijk voor het milieu.

Wij kunnen u geen vaste prijs geven voor uw aluminium. Dit komt onder andere doordat de dagprijs erg schommelt. Ook is het van belang of het aluminium schoon of vervuild is. Met schoon aluminium bedoelen wij aluminium zonder andere materialen eraan als modder, klei en ander vuil. Vervuild metaal is dus gemengd met ander materiaal als modder en dergelijke.

Voor schoon aluminium ontvangt u meer geld dan voor vervuild aluminium. Het waarom hiervan is simpel: vervuild ijzer en metaalafval moet eerst nog door ons schoongemaakt worden, waarna het gerecycled kan worden. Er gaat dus meer werk in zitten, waardoor u er minder geld voor krijgt.

aluminium

Recycling

Zodra wij uw oude aluminium hebben gekocht, start het recyclingproces. Wij maken – indien nodig – het aluminium schoon en dan wordt het gerecycled. Wij hebben speciaal daarvoor onze eigen apparaten en machines op ons bedrijfsterrein staan, waardoor onnodig vervoer van het aluminium wordt voorkomen. Laarhoven Metalen is zeer milieubewust en zorgt ervoor dat de materialen alleen vervoerd worden als het niet anders meer kan: in de meeste gevallen wordt het gerecyclede aluminium pas weer vervoerd als het klaar is om naar bedrijven te gaan die weer nieuwe producten produceren hiervan maken.
Op deze manier is er minder (onnodig) vervoer nodig van en naar bedrijven die aluminium verwerken en recyclen, aangezien wij dit op ons eigen terrein doen. Alleen de eindgebruiker zorgt nog voor vervoer van het materiaal door het bij ons af te halen.

Haalservice

Heeft u grote hoeveelheden metaal of heeft u regelmatig kleinere hoeveelheden? Dan kunnen wij dit ook bij u thuis of bij uw bedrijf ophalen. Met Laarhoven Metalen spreekt u af of het eenmalig bij u opgehaald wordt, of dat u liever een vaste bak heeft die periodiek geleegd wordt. Wij komen de bak legen op de afgesproken tijd, of bijvoorbeeld als de bak vol is. Dit kan dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks zijn. Meer informatie over onze haalservice? Neem dan contact met ons op!

DE BESTE PRIJS VOOR AL UW METALEN!
GRATIS OPHAALSERVICE EN/OF AFZETCONTAINER
VANAF 750 KILO

Call Now Button